Komerční prezentace

Moderní horizontální prostor

Moderní horizontální prostor

Máte ji vodorovně. To ještě neznamená, že vám do ní nezateče

Plochá střecha, kdysi strašák a sázka do loterie, je dnes funkčním, bezpečným a spolehlivým estetickým řešením zastřešení všech typů objektů. Pokud vám tedy na stole leží projekt vašich snů a v těch snech je místo doškové šikmé střechy moderní horizontální prostor - směle do toho! Plochá střecha dnes umí být voděvzdorná i voděodolná.

Moderní horizontální prostor

Jaké jsou zásadní výhody ploché střechy oproti šikmé střeše?

  1. Je rychlejší na montáž a levnější na pořízení. Díky minimální ploše na izolaci šetří materiály.
  2. Je provozně úspornější než šikmá střecha. Šetří náklady na topení.
  3. Skýtá možnosti dalšího využití. Můžete na ní mít třeba další patro, zahradu, terasu nebo balkon, hřiště či dokonce heliport.
  4. Je praktická a usnadňuje údržbu odvodňovacího systému a komínu. Má vyšší požární odolnost.

Kvalitně provedená plochá střecha slouží aktuálním uživatelům budovy tím, že pracuje s termoregulací v chladném i teplém období, zlepší tepelné klima uvnitř bytových jednotek a sníží náklady na vytápění. Správná izolace ploché střechy zabrání prosakování vody do podstřeší, odstraní tepelné mosty i srážení vlhkosti a rozšíření plísní. Z hlediska investice do budoucnosti zvyšuje hodnotu nemovitosti a přispívá k jejímu lepšímu stavu i delší životnosti.

Moderní horizontální prostor

Co si nezapomeňte pohlídat? Tady je seznam, který by měl být základním vodítkem pro vaše jednání s dodavatelem ploché střechy. Zkrátka tipy, na co všechno si musíte dát pozor:

  1. Správná volba materiálů a všech systémových prvků.
  2. Správná technologická realizace celku i detailů.
  3. Návaznost řešení na okapový systém.
  4. Odolnost vůči srážkové vodě a tajícímu sněhu.

Rekonstrukce staršího domu, moderní novostavba, komerční či administrativní budova, obchodní centrum. Izolace střech se provádí u všech typů nemovitostí bez ohledu na stáří budovy.

Návrh a realizace ploché střechy vyžadují důslednou projektovou přípravu a vysokou technickou disciplínu. Zásadní je nejen výběr vhodného materiálu a pracovního postupu, ale i spolehlivého dodavatele, který má letité zkušenosti a disponuje veškerým potřebným profesionálním vybavením.

Moderní horizontální prostor

Společnost CZ Isolation s.r.o. vám nabízí služby v oblasti hydroizolací a zateplení plochých střech, teras a základů. Specializuje se na pokládku hydroizolačních a tepelně izolačních vrstev plochých střech. Pracuje se všemi druhy hydroizolačních materiálů, nejčastěji pak s hydroizolační vrstvou z PVC fólie: "Realizace provádíme dle projektu. Nebo vám řešení na základě průzkumu a vašich přání sami zdarma doporučíme."





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi