Komerční prezentace

MBA titul pomáhá k vyšší mzdě a kariérnímu růstu

MBA titul pomáhá k vyšší mzdě a kariérnímu růstu

MBA titul svým držitelům značně rozšiřuje možnosti uplatnění na pracovním trhu, zvyšuje šance na povýšení a je klíčovým faktorem pro výrazné zvýšení mzdy.

Zahraniční studie ukazují, že absolvent MBA si vydělá více než ten, kdo má jen běžný VŠ titul. Podle amerického průzkumu se průměrná mzda absolventa MBA programu po získání titulu zvýší o 50 % a po 5 letech od dokončení studia stoupne až o 80 %. Z britské studie vyplynulo, že si držitel MBA vydělá dokonce dvojnásobek toho, co běžný vysokoškolák. Také v Česku si absolventi MBA přijdou na více peněz, podle odhadů Business Institutu, prestižní vzdělávací instituce, která nabízí MBA studium distanční i online formou, 98 % absolventů potvrzuje, že se jim investice do MBA vzdělání vrátila během dvou let.

Se získáním MBA titulu se rozšiřuje množství dostupných otevřených pozic na pracovním trhu, především těch manažerských. Roste také šance na povýšení u stávajícího zaměstnavatele. Část absolventů MBA naopak využívá získaných vědomostí a kontaktů k tomu, aby se osamostatnila.

Moderní forma MBA od prestižní instituce

Nejpopulárnější formou MBA (Master of Business Administration) studia v rámci Business Institutu je kombinované studium MBA, které propojuje e-learning a lektorská setkání s odborníky a dalšími studenty.

Business Institut nabízí studium MBA v Praze a vzdělávací programy s různorodým zaměřením, kde si vybere každý: personalistika, informační technologie, Public Relations a komunikace, cestovní ruch, zdravotnictví, marketing a reklama, projektové řízení, finanční management, právo a další. Jedná se o moderní formu prakticky zaměřeného vzdělání pro střední a vyšší management, specialisty, podnikatele i vedoucí zaměstnance veřejné správy.

Doba trvání je 12 až 16 měsíců a důležitou součástí studia jsou interaktivní setkání se špičkovými lektory, která jsou sice nepovinná, ale mají vysokou návštěvnost kvůli cenným informacím a zkušenostem. Lektoři používají příklady z reálných situací. Business Institut si zakládá především na špičkovém obsazení lektorského týmu, kvalitě výuky, flexibilitě studia a profesionálním přístupu.

Od začátku studia je každému studentovi zřízen přístup do moderní e-learningové platformy, kde nalezne na jednom místě veškeré studijní materiály, informace o studiu a přístup k literatuře. Studentům je k dispozici moderní online knihovna, ve které se nachází více než 5200 titulů v češtině. Knihovna nabízí neomezený přístup a možnost online i offline pročítání knih.

Absolventi si MBA chválí

Studium si mohou studenti platit sami nebo jim může být hrazeno jejich zaměstnavatelem. Podmínkou přijetí je ukončené vysokoškolské vzdělání nebo relevantní praxe, studium probíhá v české jazyce s akceptací slovenštiny a je zakončeno obhajobou závěrečné práce a získáním prestižního titulu MBA.

O kvalitách MBA vzdělávání v rámci prestižního Business Institut svědčí i fakt, že více než 800 studentů kombinovaného MBA programu jej ohodnotilo extrémně vysokou známkou 4,9 z 5 možných a 98 % by jej doporučilo svým známým.

MBA titul pomáhá k vyšší mzdě a kariérnímu růstu





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi