Komerční prezentace

LETIŠTĚ: SVĚT NA DOSAH

airport_express

Řada cestujících, kteří se vydávají na zahraniční dovolenou z pražského ruzyňského letiště, řeší otázku "kam s ním?". Tedy s autem, jímž na letiště přijedou. Nejlevněji přijde kryté parkoviště s označením D, které se nachází sedm minut chůze od haly terminálu. Další zajímavou možností je nechat auto doma a přijet na letiště vlakem.

japonsko"Funguje to jednoduše, cestující si zakoupí v jakékoliv železniční stanici Českých drah zpáteční jízdenku VLAK+ Letiště Praha.  Zaplatí ale pouze cenu obyčejné jednosměrné jízdenky, po návratu ze zahraničí tak jede zpět domů zdarma. Podmínkou je, že jízdenka musí být orazítkována na informační přepážce Letiště Praha," vysvětluje tiskový mluvčí ČD Radek Joklík. Dopravu mezi hlavním nádražím v Praze a Letištěm Praha zajišťuje autobusová linka Airport Express v intervalech 30 minut.

kolbabaPokud patříte k lidem, kteří jsou na letišti vždy s větším časovým předstihem, můžete si až do 21. září prohlédnout v odletové hale Terminálu 2 výstavu unikátních fotografií českého cestovatele a fotografa Jiřího Kolbaby nazvanou SVĚT NA DOSAH.

"Výstava nabízí například jedinečné snímky z Francie, dále budou k vidění fotografie z Itálie, Ukrajiny, Ázerbájdžánu, Jižní Koreji nebo exotických Spojených arabských emirátů. Projekt je zaměřen zejména na prezentaci fotografií nových destinací z letního letového řádu Letiště Praha," uvádí Stanislav Zeman, výkonný ředitel pro Letecký obchod a marketing Letiště Praha. Desítky fotografií Jiřího Kolbaby umožní nahlédnout pod pokličku také řady dalších krásných míst z celého světa.

kinosalV blízkosti výstavy vznikla ve spolupráci se společností Attack Media také stálá promítací místnost CINEMA TIME, kde se od 10:00 do 23:00 promítají filmové tituly rozmanitých žánrů z celého světa. Jako unikátní raritu umístilo Letiště Praha v prostorech kinosálu kopii historického letadla Avia BH 25. Kino naleznete před vstupem na vyhlídkovou terasu, odkud budete mít letadla jako na dlani.

vyhlidkova_terasa

 Více na www.prg.aero a www.cd.cz

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi