Komerční prezentace

Last minute zájezdy v říjnu

Last minute zájezdy v říjnu.

Nepatříte mezi milovníky podzimu a padající listí a zkracující se dny pro vás znamenají akorát tak pořádnou depresi? Za teplem můžete odletět i v říjnu! Využijte výhodných cen last minute říjnových zájezdů k moři a vydejte se nachytat sluneční paprsky a s nimi vitamín D. Uvidíte, jak se vám zvedne nálada. Po návratu do vlasti se vám už podzim nebude zdát tak pochmurný - a kdyby náhodou ano, vždy je tu možnost přes Vánoce nebo Silvestr vyrazit do exotiky.

Když navíc zájezd zakoupíte na poslední chvíli za nejnižší možnou cenu, budete mít skvělý pocit - a to zejména pokud osoba sedící v letadle vedle vás zaplatila dvojnásobek. Tak sbalte kufry a podívejte se na ty nejlepší cíle pro last minute dovolenou v říjnu.

Turecko

Vůbec nejvýhodněji v poměru cena/výsledek vychází Turecko. Ceny zájezdů jsou tak nízké, že si v klidu můžete vybrat některý z luxusních 5* resortů, kde o vás bude královsky postaráno. Především v první polovině října můžete počítat s příjemnými teplotami vhodnými pro odpočinek na plážích. Ty navíc budete mít skoro jen pro sebe.

Za jednou z nejkrásnějších pláží zamiřte do letoviska Oludeniz, rušný noční život vám pak i v říjnu nabídne Antalya. Turecko bychom obecně doporučili především těm, kteří chtějí utéct před stresem/špatným počasím a nové síly nabrat vydatným odpočinkem na pláži či u bazénu.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi