Komerční prezentace

KYTICE 100 RŮŽÍ

KYTICE 100 RŮŽÍ

Jedním ze snů každé ženy je rozhodně dostat kytici 100 růží.. Toto gesto jen tak neztratí na své hodnotě a hřát u srdce nás bude vždycky. Stovka růží je už odjakživa symbolem hluboké lásky, a romantiky. Zatímco různě barevné růže mají tendencí mít mírně odlišné významy, například žluté růže symbolizují přátelství, bílé růže jsou spojovány s nevinností a soucitem, tak spojení červených růží a nezaměnitelné romantiky rozhodně stále platí a dlouho platit bude.

Červené růže nám sdělují zprávu lásky, vášně a oddanosti. Proto jsou nejoblíbenější kyticí v době svatého Valentýna a nejen tehdy. Kytice 100 růží může mít však mnohem hlubší a konkrétnější význam, který je vázaný na celoživotní lásku. Jinými slovy, nejspíše nebudete kupovat ani očekát kytici červených růží hned na prvním rande. V průběhu společného času stráveného s vašim vyvoleným či vyvolenou váš vztah roste a zraje a stejně tak rostou vaše city a způsob jejich vyjadřování. Proto květina stovky růží se s největší pravděpodobností objeví v průběhu vašeho vztahu.

Pokud chcete vyjádřit vaše city někomu speciálnímu, můžete objednat kytici přímo u nás. Naše nabídka barev je opravdu široká. Pokud chcete potěšit a překvapit vaši přítelkyni, jasnou volbou pro vás bude kytice rudých růží nebo trochu svěžejší a neotřepanou volbou mohou být například žíhané růže, které potěší každou romantickou duši. Jsou ideální volbou jak pro přítelkyni, manželku, také ale jako kytice k narozeninám. Zdá se vám jedna barva na 100 květů málo? Nevadí, i na tyhle situace jsme připraveni a můžete zvolit nádhernou kombinaci bílé a červené. Díky červené barvě, kytice neztratí romantický nádech, a naopak díky bílé barvě si ponechá určitou jemnost a nevinnost. Na nevinnou a čistou bílou kytici jsme taky nezapomněli, nebojte se. Kombinace stovky bílých růží může být například nádherným a rozhodně nezapomenutelným zážitkem, pokud plánujete zpečetit vaši lásku na celý život.

Všechny zmíněné variace u nás můžete objednat jedním klikem skrze naše webové stránky a to zcela z pohodlí vašeho domova. Naši zkušení kurýři vám kytici dovezou přímo k vám domů, nebo na místo vámi vybrané. Jste odloučeni od vaší drahé polovičky a rádi byste jí zpestřili den? Právě kurýr je tou správnou volbou. Navíc kombinace květin a nečekaného překvapení je přesně to, co ženy milují. Za to dáme ruku do ohně. A jaké nejčastější otázky jsou spojeny se stovkou růží?

JAKÝ JE VÝZNAM 100 RŮŽÍ?

Neexistuje žádná přesná a jednotná definice, co by stovka růží měla znamenat. Avšak dar v podobě sto růží je bezpochyby významným gestem, ze kterého vyzařuje odhodlání, oddanost a nehynoucí láska. Někteří floristé si stojí za spojením,,Budeme spolu 100 let, nebo dokud nás smrt nerozdělí.” A co si myslíte o symbolice 100 růží vy? Inspirovat se můžete také na květinovém blogu.

KDY JE VHODNÉ DAROVAT KYTICI 100 RŮŽÍ?

Vzhledem k oblíbené interpretaci, která je spojována s neutuchající láskou a romancí je kytice stovky růží nejvhodnější při jakékoliv romantické příležitosti. Oblíbenou událostí je samozřejmě svátek svatého Valentýna nebo zásnuby. Dále je kytici vhodné věnovat také ke speciálnímu výročí a dalším pro vás významným dnům. Můžete samozřejmě využít službu rozvoz květin a nechat kytici doručit přímo na konkrétní adresu.

STO RŮŽÍ, NENÍ TO MOC?

Ve vztahu ani v hloubce vašich emocí by rozhodně na čísle růží nemělo záležet. Proto je symbolika stovky růží tak jedinečná a vyjímečná. A díky tomu jsou spojovány pouze s opravdu exkluzivními příležitostmi a emocemi. Pro naše kurýry rozhodně kytice složená ze sto růží není žádnou překážkou a přivezou je kamkoliv si jen zamanete.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi