Komerční prezentace

Koupí bytu za Prahou ušetříte přes milion korun

Koupí bytu za Prahou ušetříte přes milion korun

Pohodlí vlastního bytu představuje pro mnohé základ šťastného života. Situace s cenami bydlení v Praze je však kritická. Naštěstí se nabízí řešení. Ušetřete klidně i milion, aniž byste do centra metropole dojížděli hodinu!

Bytová krize 2018, jak z ní ven?

Podle informací ČTK z dubna 2018 vzrostla cena nových pražských bytů v meziročním srovnání o necelých 23 %. V porovnání s rokem 2013 pak průměrná cena za m2 stoupla z 54,3 tis. Kč na 88,6 tis. Kč. Pražané se tedy ocitají v situaci, kdy pro mnohé bydlení v centru města znamená nedosažitelný sen. Jak tedy bydlet ve vlastním, aniž byste museli opustit život v hlavním městě?

Pořiďte si nový byt za Prahou! Kroutíte hlavou, že taková varianta nepřichází v úvahu, protože máte na metropoli silné vazby, pracovní povinnost, děti, které chodí v Praze do školy a kroužky, kvůli kterým si nemůžete dovolit dlouhé dojíždění? Žádný strach.

V centru stále do 30 minut, přitom o milion levněji

Také díky developerskému projektu Velká Brána máte možnost pořídit si nový byt v lokalitě s dobrou dostupností do centra. Například z Horoměřic, kde se Velká Brána nachází, se na Václavské náměstí dostanete do půl hodiny. Čili za srovnatelnou dobu, jakou byste strávili dojížděním z běžných pražských rezidenčních oblastí. Tam však cena bytů s dispozicemi 1+kk začíná na 3 mil. Kč, v centrálních částech pak průměrně na 6 mil. Kč. Byty v Horoměřicích v rezidenci Velká Brána si však můžete pořídit už za 2,1 mil. Kč!

Koupí bytu za Prahou ušetříte přes milion korun

Za Prahou to žije

Kromě přívětivé ceny bydlení vás však nadchnou také možnosti, jaké lokalita nabízí. Jak vy, tak vaše rodina zde najde sportovní vyžití, můžete si odpočinout na józe, večer si zahrát bowling. Nechybí pravidelné akce jako tematické táboráky, plesy, karnevaly či rybářské závody.

Dobít si energii můžete v přírodě, která Horoměřice obklopuje ze všech stran. Vyrazte na cyklovýlet nebo pěší túru do Divoké Šárky, zdolejte hřeben Kozích hřbetů, prohlédněte si legendární hrad Okoř. Stezka k nim začíná hned za humny. Další informace o projektu Velká Brána naleznete na www.velkabrana.cz.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi