Komerční prezentace

Konec je blíž, než si myslíte!

Konec je blíž, než si myslíte!

Ne, nebojte se - nepatříme k lidem, kteří hlásají konec světa. Máme na mysli konec letošního roku. To období, naplněné nejen stresem, ale také velkými plány do budoucna.

Každý rok si většina z nás začátkem ledna dává předsevzetí, které se dá shrnout do dvou bodů: budeme zodpovědnější a budeme myslet na budoucnost. Tentokrát se ale čekání na příchod ledna nevyplatí.

Při pohledu na to, co všechno se kolem nás děje, nám všem musí být jasná jedna věc - co se týče důchodu, rozhodně se nevyplatí spoléhat se jedině na státní důchod. Stáří není nemoc a důchodci mají také právo na plnohodnotný spokojený život. Proto také čím dál více lidí hledá možnosti toho, jak se na stáří co nejlépe zajistit. A jedním z nejbezpečnějších a nejvýhodnějších způsobů je státem podporované penzijní připojištění.

Penzijní připojištění má mnoho výhod a je u nás skutečně populární. Jak jste už ale sami určitě slyšeli, byla u nás schválena legislativní úprava, která ukončuje možnost uzavřít penzijní připojištění v současné podobě. Pokud se ale stihnete připojistit do konce listopadu, pak se nejen postaráte o svůj důchod, ale zároveň získáte všechny výhody, které již později nedostanete.

S garancí a bonusem jen do konce listopadu

V tomto okamžiku ještě stále benefity platí. Jestliže uzavřete penzijní připojištění online ještě dnes, získáte 100% garanci nezáporného zhodnocení, takže i kdyby byla výsledkem ročního hospodaření penzijního fondu ztráta, vy nepřijdete ani o korunu! Kromě toho můžete až polovinu uspořených prostředků vybrat již po 15 letech spoření bez jakékoliv ztráty státní podpory. Tyto výhody budou platit pro všechny, kteří si stihnou sjednat smlouvu online do konce listopadu.

A stejně tak pro všechny platí tatáž otázka: Odložíte přemýšlení o vlastní budoucnosti až na leden a přijdete o možnost uzavřít penzijní připojištění, nebo chcete mít starosti o svůj důchod vyřešené hned a navíc s benefity, které později už nedostanete?





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi