Komerční prezentace

Kde se v Praze ubytovat, aby to příliš nezatížilo vaši peněženku?

Kde se v Praze ubytovat, aby to příliš nezatížilo vaši peněženku?

Máte zažitou představu, že ke krátkodobému ubytování v hlavním městě budete potřebovat několik tisíc korun? Pak vás jistě překvapí možnost přespání, která nepřesáhne pár stovek. Kde se lze ubytovat za rozumné peníze?

Standardně vybavené pokoje

Běžně zařízené pokoje s televizí, lednicí, kuchyní a sdíleným sociálním zařízením jsou vybaveny 2-4 lůžky. Cena za osobu na noc je stanovena na 300 Kč. Zůstanete-li více nocí, či je pokoj plně obsazen, dostanete se na cenu za noc ještě nižší.

Když si chcete dopřát něco lepšího

Komfortní ubytování Praha vás rovněž nijak nezruinuje. Pokoj je zařízen lepším nábytkem než standardně vybavené ubytování, navíc sociální zařízení budete mít vlastní. Jistě vás mile překvapí částka ve výši 450 Kč na noc. Opět při dlouhodobém ubytování plně obsazeného pokoje můžete ještě výrazně ušetřit.

Dejte přednost apartmánu

Ubytování v malých garsonkách pro 2-4 osoby vám zaručí maximální míru soukromí. V těchto apartmánech nechybí vybavená kuchyňka a vlastní sociální zařízení. Do 10 nocí je cena za osobu stanovena na 350 Kč, dlouhodobé ubytování vás vyjde výhodněji. Je pro vás garsonka malá? Ubytujte se v bytech o velikosti 2+kk nebo 3+kk, kam se vejde 6-8 osob.

Jde vám jenom o přespání?

V případě, že chcete do ubytování v Praze či jejím blízkém okolí investovat skutečné minimum peněz, porozhlédněte se po nabídkách ubytoven. Nejenom levné, ale též příjemné ubytování poskytují jak jednotlivcům, tak pracovnímu a sportovnímu kolektivu, školám i rodinám. Ve prospěch ubytovny nehovoří pouze mimořádně výhodná cena, nýbrž také snadná dopravní dostupnost. Seriózní ubytovny se nachází v klidných, bezpečných lokalitách, odkud to budete mít kousek na metro, do restaurace nebo obchodního centra. Samozřejmostí je naprostá čistota pokojů a přátelský přístup personálu.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi