Komerční prezentace

Kam pro designový nábytek s citem pro kvalitu a vkus?

Kam pro designový nábytek s citem pro kvalitu a vkus?

Moderní trendy velí jasně: ideální nábytek by měl být vzdušný, nadčasový, originální... Musí splňovat požadavky na ergonomii, výrobní postupy a kvalitu materiálu. Většina obchodů nám přitom nabízí sériové výrobky, které přinejlepším nenadchnou. Představíme vám proto místo, kde si můžete sen o designově vyladěné domácnosti splnit.

Když se kvalita snoubí s originalitou

Nábytek střední a vyšší kategorie do domácností, kanceláří, restaurací, showroomů, hotelů, ale i budov, jako jsou divadla, banky a soudy - takové je zaměření společnosti LINO DESIGN, která na našem trhu působí již od počátku 19. let. Na světových veletrzích čerpá povědomí o aktuálních trendech a dováží k nám inspirativní kolekce od zahraničních, především pak italských designérů. Ve svém portfoliu má spolupráci s širokou paletou světových špiček, čemuž odpovídá i export do více než 25 evropských států a impresivní seznam klientů: BVV, Škoda Auto, O2, Hotel International Brno, Olympia centrum Brno, Bayern Mnichov... Ať už hledáte jídelní stoly, pohodlná křesla a sedací soupravy, zahradní nábytek nebo třeba kancelářské vybavení, některá z kolekcí v přehledném internetovém katalogu zaujme i vás.

Elegance a nadčasovost i bez bytového designéra

Rozhodnutí zabydlet domácnost pouze tím nejkvalitnějším nábytkem, který vyhovuje moderním trendům,je pouze prvním krokem k luxusnímu bydlení. Ne každý si totiž sám poradí s tím, jaký design se hodí právě k jeho bytu či domu, jak jednotlivé kousky nakombinovat a přizpůsobit dispozicím místnosti a jak docílit toho, aby vše působilo rafinovaně a přitom nenuceně.S tím vám nejlépe poradí bytový designér, Lino.cz vám však pomůže tento úkol zvládnout i bez jeho služeb. Navrhuje a zařizuje kompletní interiéry.

Kam pro designový nábytek s citem pro kvalitu a vkus?

Přehlednost a praktičnost

Nábytek je na stránkách prezentován v kategoriích domácnost, kancelář, gastro, veřejné prostory a outdoor, a dále seřazen do jednotlivých kolekcí od světových designérů. Interiérové fotografie vám poskytnou dostatek inspirace, jak kolekce do vašeho prostoru začlenit a čím je doplnit.Vše si samozřejmě můžete prohlédnout i osobně ve třech showroomech - dva z nich jsou v Brně a poslední, nově otevřený, vás přivítá v hlavním městě Praze.

Nesmrtelné dřevo

Chcete-li do domácnosti materiál, který je aktuálně na vrcholu popularity, ale současně byl prověřen staletími, vždy vám v hledáčku zůstane masivní dřevo. Světoví designéři ho přímo milují, a jedinečné kolekce na stránkách LINO DESIGN jsou toho důkazem. Nábytek z masivu je zde k dostání v mnoha designech, druzích a odstínech dřeva, přičemž společným jmenovatelem jsou hladké tvary, odpovídající moderním minimalistickým požadavkům.Vždy se jedná o ruční práci, která je naprostým unikátem.

Kam pro designový nábytek s citem pro kvalitu a vkus?

Moderní kancelář

Obrovský vývoj zaznamenal v posledních letech design kanceláří. Ty ze sebe již zcela setřásly šedivý stereotyp a přivítaly výrazné barvy i neotřelé tvary, a to především v oblasti posezení. Jedním příkladem za všechny je kancelářský nábytek italské firmy Arper, který vás okamžitě naláká na svou originalitu a smysl pro detail. Na kancelářské vybavení jsou dnes samozřejmě kladeny i další požadavky, zejména co se týká funkčnosti, kvality, udržitelnosti a nákladů. Přijďte si vybrat do nového moderního showroomu v Praze!

Nádech života pro veřejné prostory

Prvky do veřejných prostor jsou zcela jiným šálkem čaje, než celá oblast interiérového designérství. Musí být odolné, snadno kombinovatelné, originální a hravé. Na tohle vše a mnohem víc myslí italská firma PLUST, jejíž sortiment LINO NÁBYTEK také zprostředkuje. Inovativní židle, křesla a stoličky PLUST se přizpůsobí jakémukoli prostředí a lze je kombinovat do zdánlivě nekonečna originálních tvarů.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi