Komerční prezentace

Jak vybrat vysokou školu?

Jak vybrat vysokou školu?

Vybrat vysokou školu není tím nejjednodušším životním rozhodnutím. Jak vybrat takovou, která vás skutečně připraví na budoucí kariéru?

Hledáte vysokou školu, na které pokračovat ve svém vzdělání, ale to množství možností vás děsí, možná dokonce i paralyzuje? Není divu! Přestože dnes nemusí studium VŠ určovat celou vaši budoucnost, stále se jedná o velmi důležité rozhodnutí.

Jak vybrat tu pravou?

Co by mělo vysokoškolské studium splňovat?

Mělo by vás bavit - jinak je velká šance, že studium nedokončíte

Vzdělání by vás mělo připravit na budoucnost - co je dnes standardem, zítra může být zastaralé. Počítá s tím i škola, kterou jste si zvolili?

Ať už chcete studovat historii, letectví nebo třeba marketing, ve všech oborech se setkáte s technologiemi, které se den ode dne rozvíjejí. Studium by vás nemělo učit používat pouze dnešní nástroje, ale také ve vás probudit touhu poznávat a učit se technologiím, které teprve přijdou. A naučit vás, jak se vlastně vůbec učit.

Příkladem neustálého rozvoje může být například marketing.

Marketingová komunikace na VŠPP

Marketing a reklama patří k nejstarším oborům. Už ve starověkých civilizacích nacházíme marketingové texty, které propagují všemožné politiky, obchodníky i filozofy. Dá se tak počítat s tím, že marketing přežije pravděpodobně vše.

Přežijí vše i marketéři?

Pouze ti, kteří se dovedou připravit na budoucnost. Kolik "markeťáků" stál kariéru příchod internetu? Facebooku a dalších sociálních sítí? Čísla nemáme, ale s jistotou můžeme odpovědět, že většinu z těch, kteří se nedokázali přizpůsobit.

Při studiu na Vysoké škole podnikání a práva získáte veškeré dovednosti a znalosti pro výkon vašeho vysněného zaměstnání nejen dnes, ale i za deset, dvacet nebo klidně třicet let.

V rámci programu marketingové komunikace si osvojíte znalosti reklamy i on-line marketingu, dozvíte se vše o PR i o médiích a jejich pozadí. Získané znalosti si v rámci studia rovnou ověříte i v praxi. Teorii vám předají nejen zkušení akademici, ale také největší špičky v oboru.

Studium marketingové komunikace probíhá prezenční i kombinovanou formou, a to v Praze, Brně a v Ostravě.

 Další obory VŠPP

VŠPP však nabízí moderní vzdělání s myšlenkou na budoucnost i v dalších oborech. Například:

  • Podnikání a management,               
  • Obchodní a marketingový management,
  • Finanční řízení,
  • Účetnictví-Daně-Controlling
  • Právo v podnikání,
  • Právo ve veřejné správě,
  • Bezpečnostní studia,
  • Řízení lidských zdrojů,
  • Digitální ekonomika a společnost.

Zaujaly vás možnosti studia na VŠPP?

Zaregistrujte se na den otevřených dveří 11. srpna od 16:00!

 

Foto: shutterstock.com, vso.cz





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi