Komerční prezentace

Jak si zkrátit cestu při podnikání?

Jak si zkrátit cestu při podnikání?

A nejen zkrátit. Také si odlehčit od byrokratické zátěže? Zvažujete-li založení vlastní společnosti, zamyslete se nad tím, jestli už nekoupit společnost předzaloženou. Ušetříte spoustu času a zároveň si u ready-made společnosti můžete zvolit více možností a faktorů, než když vlastní firmu zakládáte od začátku.

Jaké výhody má ready - made společnost?

  • Ušetříte spoustu času. Nemusíte ztrácet čas vyřizováním formalit, dokládáním potřebných dokumentů a potom čekat, než obchodní soud vše potvrdí a zapíše.
  • Můžete si koupit firmu s určitou historií. Řada výběrových řízení vyžaduje historii, nikoliv nově založené společnosti. Spolu s historií můžete převzít i brand. Pokud měla společnost dobrou pověst a tím i jméno, škoda toho nevyužít.
  • Je možnost koupit společnost, která je plátcem DPH. V řadě případů je to výhodný a logický krok.

Pokud kupujete ready-made společnost přes specializovanou firmu, odpadají vám i starosti s prověřením bezdlužnosti a historie firmy. Společnost, která se o celou transakci stará dá také pozor na všechny možné skryté poplatky. Abyste tato rizika minimalizovali, je dobré důkladně vybrat prověřenou společnost. Skvělými referencemi a bohatou a dlouhou praxí se může pochlubit společnost Zenron. Nabízejí nejen prodej a nákup společností v ČR, ale také v zahraničí. Pomáhají svým klientům s ochranou jejich majetku, při anonymizaci vlastnictví, ale věnují se i daňové oblasti. Máte tak k dispozici kompletní tým odborníků, který se o vás postará ve všech směrech. Věnujte se svému podnikání a starosti s administrativou a byrokracií přenechte na Zenronu.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi