Komerční prezentace

Jak efektivně využít zastřešenou terasu?

Jak efektivně využít zastřešenou terasu?

Zastřešená terasa může posloužit mnoha účelům. V tomto článku vám přinášíme několik nápadů, kterými se můžete inspirovat. 

Zastřešení terasy není jen vhodné estetické řešení. Během deštivých dnů si totiž budete moct užívat pohody, aniž byste se promočili. Jak ale takovou terasu vlastně můžete využít? Na to se podíváme v následujících řádcích.

Venkovní kuchyň

Zastřešené terasy je možné využít mnoha způsoby. Nejčastěji přijdou vhod jako pohodlné posezení pro odpočinek a relaxaci, nejlépe ve spojení s dalšími činnostmi. Velice populární jsou v poslední době především venkovní kuchyně, které se do zastřešených teras dokonale hodí.

Vždyť si to představte. Máte chuť na šťavnatý steak nebo lahodný zeleninový salát. Venku je krásně, ale drobně prší. Vám se tato atmosféra líbí, takže si můžete jít užít svěží vánek s příměsí deště a ještě si při tom uvařit něco dobrého. A venku přitom nemusí ani pršet, abyste tuto venkovní kuchyň využili. Můžete tam například pravidelně vařit, nebo ji využít pro grilování během rodinné sešlosti nebo párty s kamarády.

Ideální na oslavy

Zastřešení teras můžete využít i jako vhodné místo pro uspořádání nezapomenutelné oslavy. Připravte dětem krásnou narozeninovou oslavu, sezvěte přátele a užijte si s nimi krásný večer, nebo prostě jen sezvěte rodinu a zavzpomínejte na staré časy. Fantazii se meze nekladou. Zvlášť když se jedná o sešlosti, pro které jsou zastřešené terasy naprosto ideální.

Terasu můžete také vybavit praktickým venkovním nábytkem a doplnit jej o krb s udírnou. Sáhnout můžete také po litinové plotýnce s troubou, která nahradí klasický elektrický sporák. Vaší terasu tak můžete přetvořit v pohodlné místo k odpočinku, ale také praktický kout vašeho interiéru, kde si budete moct užít i studené a deštivé dny v suchu a teple. Záleží ale jen na vás, jak zastřešenou terasu využijete.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi