Komerční prezentace

Investiční zlato se stalo originálním a hodnotným dárkem

Investiční zlato se stalo originálním a hodnotným dárkem

Dříve se o zlato zajímali spíše větší investoři, dnes ho skupují i soukromé osoby, které chtějí své peníze ochránit před inflací a ztrátou hodnoty. Investiční zlaté slitky, a především mince se stávají také čím dál častějším dárkem. Jde o dárek velmi univerzální, který se hodí pro různorodé příležitosti.

Už nyní se děsíte blížících se Vánoc, protože nemáte tušení, čím obdarujete své blízké a také obchodní partnery? Ušetřete si starosti a darujte něco, co má skutečnou hodnotu. Zlato. Zlaté mince jsou vhodné jako dárky pro muže i ženy, pro děti i dospělé. Prostřednictvím zlaté medaile totiž darujete hezkou vzpomínku a zároveň peníze. Obdarovaný může minci kdykoliv prodat a za utrženou částku si pořídit, po čem jeho srdce touží.

K svátku i narozeninám

Hledáte drobnost na svátek? Za zlaté mince nemusíte utrácet desetitisíce, ty nejlevnější se dají pořídit již zhruba od 1500 Kč. K příležitosti svátku jsou jako dělané mince, na nichž jsou vyobrazená jména. Na zlate-mince.cz objevíte mince se všemi běžnými českými a slovenskými jmény. V případě netradičního požadavku je možné vyrobit minci s nápisem na míru.

K narozeninám jsou vhodné zase mince, jež na sobě nesou znamení zvěrokruhu. Ve stříbrném provedení stojí i pod tisícovku. Obecně je však lepší investovat do zlata, to je totiž jako jediný drahý kov osvobozeno od DPH.

Mince pro každou životní příležitost

K narozeninám nebo svátku je zlatá mince pro někoho až příliš noblesním dárkem. Jsou však životní události, k nimž se určitě hodí je darovat. Takovým okamžikem může být kupříkladu promoce. Existují i mince, na nichž je přímo vyobrazený titul, samozřejmě ale můžete vybrat jakoukoliv jinou.

Zlatá mince je skvělým dárkem rovněž ke svatbě a k výročí svatby. Novomanželé obvykle ocení spíš peníze, aby si mohli vybavit vlastní domácnost. Jestli vám přijde příliš obyčejné darovat jim bankovky v obálce, mince je skvělým řešením.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi