Komerční prezentace

Investice do MBA se vyplatí

Návratnost studia MBA do 2 let

Stále více manažerů se zajímá o další profesní vzdělání prostřednictvím programů MBA. Studium MBA láká ty, které žene touha se posouvat dál, chtějí do hloubky porozumět problematice jejich zaměření a dosahovat dalších profesních úspěchů. Co si pod tím představit?

Programy MBA jsou zpravidla jednoroční a jejich nabídka se neustále rozrůstá. European School of Business & Management v současné době nabízí 20 MBA specializací napříč různými obory a dále poskytuje také vzdělání v manažerských programech DBA a LLM.

Průběh studia MBA

Studium MBA se skládá ze tří bloků - základního, specializovaného a volitelného. Obsah předmětů základního bloku je pro všechny studenty totožný. Jedná se o 5 základních modulů, kterými jsou Strategický management, Marketing a PR, Finanční řízení, Management a Řízení lidských zdrojů. Specializovaný blok se liší podle profesního zaměření studenta a ve volitelném bloku si každý vybírá dva moduly, kterými si libovolně doplní svůj program tak, aby se přizpůsobil jeho požadavkům a preferencím.

Studium na ESBM se opírá o Oxfordský model výuky, který si zakládá především na praktických znalostech a zaměřuje se na rozvoj schopností a logického myšlení. Studium je flexibilní a přizpůsobené i těm nejvytíženějším. Prezenční semináře se konají 4x za studium, a to výhradně o sobotách. Zbytek studia probíhá online pomocí moderního e-learningového systému. Výstupy v průběhu studia tvoří seminární práce a případové studie, které jsou zaměřené na řešení aktuálních problémů z praxe. Lektoři jsou studentům neustále k dispozici, fungují jako jejich konzultanti.

Návratnost studia MBA do 2 let

Investice do studia

Přední agentura MEDIAN provedla rozsáhlý výzkum přínosů studia mezi absolventy ESBM. Celkem 97 % z nich je přesvědčeno, že se jim investice do studia MBA na ESBM vyplatila. Dále pak 93 % studentů - podnikatelů potvrdilo, že už během studia rozšířili své podnikání a navýšili obrat. Absolventi z řad zaměstnanců se také shodli, že díky studiu zvýšili svůj příjem. Celkem 92 % absolventů potvrdilo, že studium na ESBM má praktický přínos pro jejich pracovní i osobní život.

Kdy se přihlásit?

Přihlásit se můžete kdykoliv v průběhu roku. ESBM nemá pro zahájení studia žádná omezení, záleží jen na časových možnostech uchazeče. V tuto chvíli se můžete přihlásit a získat výraznou slevu na školném. Studium vám přinese nejen prohloubení znalostí a praktických dovedností, spoustu zajímavých kontaktů, ale také postup na karierním žebříčku, což potvrzují absolventi. Nad rámec studia ESBM pravidelně pořádá odborné workshopy na mnoho aktuálních témat s předními lektory. Workshopy může navštívit kdokoli, i zájemci z řad veřejnosti.

ESBM nabízí také možnost studia na zkoušku. Tuto možnost mohou využít zájemci o manažerské programy, kteří ještě nejsou zcela rozhodnuti, zda je pro ně studium to pravé. Podrobnější informace, lektorský tým, ale i reference absolventů a firem nebo výhody studia, naleznete na stránkách vzdělávací instituce ESBM.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi