Komerční prezentace

Hledáte průmyslové konektory? Vsaďte na společnost SCHMACHTL

Hledáte průmyslové konektory? Vsaďte na společnost SCHMACHTL.

Tradiční firma SCHMACHTL, jejíž historie sahá do dob první republiky, je výhradním distributorem komponentů Wieland. Nabízí kompletní sortiment výrobce Wieland Electric GmbH od bezpečnostních modulů, instalačních krabiček a konektorů, přes napájecí zdroje, patrové svorky a přepěťové ochrany, až po rozšiřující moduly a průmyslové konektory. Společnost Wieland Holding se sídlem v Bamberku má více než 2 000 zaměstnanců a 15 poboček po celém světě. Hledáte právě teď průmyslové konektory? Pak vsaďte na společnost SCHMACHTL, výhradního distributora komponentů Wieland.

Průmyslové konektory Wieland

Jelikož má firma Wieland více než stoletou historii, která se začala psát už v roce 1910 v Bamberku, jsou její výrobky či průmyslové konektory celosvětově vyhlášené. V současné době se její průmyslové konektory používají všude tam, kde je zapotřebí bezpečná, jednoduchá a časově úsporná montáž a oprava strojů či zařízení.

Průmyslové konektory Wieland jsou velice robustní a vysoce odolné vůči mechanickému opotřebování. Poskytují vynikající ochranu proti špíně, vlhkosti a mechanickému namáhání.

Kvalitní průmyslové konektory do jakékoliv výrobny

Průmyslové konektory Wieland splňují vysoké kvalitativní standardy. Všechny typy jsou elektricky jištěny s využitím jistících kontaktů. Tím je zaručeno, že průmyslové konektory nejsou při rozpínání pod proudem. Jejich inovativní konstrukční řešení umožňuje flexibilní montáž i demontáž.

Průmyslové konektory od firmy SCHMACHTL

Firma SCHMACHTL je úspěšná v tom, že neustále rozšiřuje portfolio zastupovaných firem. Na trhu si díky tomu vytvořila velice silné postavení.

Hledáte průmyslové konektory? Sháníte kvalitního dodavatele, na kterého bude vždy spolehnutí? Ale zároveň vás zajímá i příznivá cena? Pak vsaďte právě na firmu SCHMACHTL, výhradního distributora komponentů Wieland. Bezpečné elektrické spoje jsou jádrem její produktové nabídky už od samotného založení společnosti. Společnost SCHMACHTL dbá na pevné lidské vztahy stejně tak, jako na kvalitu dodávaných konektorů Wieland.

Více informací naleznete na stránkách www.schmachtl.cz.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi