Komerční prezentace

Hledáte praktickou vysokou školu, která vás bude bavit? Právě jste ji našli!

Hledáte praktickou vysokou školu, která vás bude bavit? Právě jste ji našli!

Znáte to, existuje celá řádka oborů, jejichž studium vás sice bude naplňovat a půjde vám jako po másle, ale uplatnění pak najdete spíš za pultem fastfoodu. A naopak, spousta lukrativních oborů vás unudí a vyčerpá k smrti. My pro vás máme zajímavý tip: přemýšleli jste už o kariéře v cestovním ruchu?

Možnosti uplatnění jsou široké

A vysoká škola cestovního ruchu v Praze vás dokonale připraví na každou z nich. Můžete se tak stát odborníky na průvodcovskou činnost, hotelové služby, management cestovního ruchu nebo se vrhnout třeba do méně tradiční letové dopravy. V rámci praxe a zajímavých projektů si již na vysoké škole vyzkoušíte, s čím se jednou budete potýkat například ve vedení cestovní kanceláře. Toho, že byste se jen biflovali teorii, se tady rozhodně bát nemusíte.

Ve světě se neztratíte

Kdo se dnes nedomluví minimálně anglicky, má značně omezené možnosti, a to nejen v pracovním životě. Studium zmíněné vysoké školy Praha vám poskytne vynikající jazykovou výbavu hned ve dvou světových jazycích, kterou ještě podpoří kontakt se zahraničními partnerskými školami. Na Erasmus tak můžete vyjet doslova do celého světa. Samozřejmostí je vybavenost oborovými termíny, abyste byli připraveni na všechny eventuality.

Proč právě sem?

Vysoká škola obchodní a cestovního ruchu sice není školou univerzitního typu, má však hodně co nabídnout. Namísto zkostnatělých profesorů vás budou učit lidé, kteří jsou ve vašem oboru špičkami. Sázkou na jistotu je pak spolupráce školy s odbornými subjekty zvučných jmen, jako jsou Czech Tourism, Český Aeroholding, Národní památkový ústav, Ministerstvo pro místní rozvoj, Ministerstvo dopravy, Řízení letového provozu ČR a další. Vyjdou vám tu vstříc různými studijními moduly a oporou vám bude i špičková technika včetně nejlepšího studentského informačního systému v naší republice.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi