Komerční prezentace

FOTOSOUTĚŽ PODPOŘÍ LÉČBU DĚTÍ VE FN MOTOL

NIKON_1Jste milovníkem fotografování a toužíte po prezentaci vaší fotografie v exkluzivním kalendáři? A chcete navíc přispět prostřednictvím svého snímku na léčbu sluchově postižených dětí pomocí kochleárních implantátů? Potom se rozhodně přihlaste do fotosoutěže s charitativním posláním "NIKON KALENDÁŘ – moje srdeční záležitost“, kterou pořádá NIKON spol. s r.o. Projekt vznikl v roce 2009 a díky svému úspěchu a oblíbenosti se letos dostává již do 3. ročníku. Je určen všem milovníkům fotografování s technikou Nikon.

Tématem fotografií 3. ročníku je "Život je velké divadlo“. Své fotografie mohou zájemci do soutěže posílat prostřednictvím portálu www.nikon-kalendar.cz. Fotografie je možné vkládat na web až do 31. 8. 2011. Po ukončení vkládání fotografií do soutěže začíná dne 1. 9. 2011 tipovací soutěž v galerii všech přihlášených fotografií. Úkolem v tipovací soutěži bude pokusit se označit stejné fotografie, které vybere odborná porota do kalendáře NIKON KALENDÁŘ 2012. Výherce tipovací soutěže získá poukaz na nákup techniky Nikon v hodnotě 10 000 Kč.

NIKON_2Celkem 50 semifinálových fotografií vybraných odbornou porotou v čele s panem Stanislavem Pokorným, prezidentem Asociace profesionálních fotografů, bude veřejnosti prezentováno na výstavě v Praze koncem roku 2011. Dvanáct vítězných fotografií bude zdobit stránky třetího vydání prestižního NIKON KALENDÁŘE 2012, který bude opět vyroben v limitované sérii 111 ks a bude neprodejný. Autor jediné vítězné fotografie, kterou zvolí odborná porota, obdrží poukaz na odběr zboží Nikon v hodnotě 50 000 Kč.

Patronem třetího vydání kalendáře se stal Doc. MUDr. Zdeněk Kabelka, přednosta Kliniky ušní, nosní a krční UK 2. LF a FN Motol, který na slavnostním večeru dne 1. listopadu 2011 v Hudebním divadle Karlín kalendář pokřtí. Výtěžek z dražby kalendáře věnuje NIKON  ORL klinice UK 2. LF a FN Motol na podporu kochleárních implantací u dětí.

Výtěžek z dražby loňských fotografií ve výši 271 500,- Kč byl darován Nadačnímu fondu onkologie pro 21. století onkologického oddělení FTNsP na podporu léčby žen s rakovinou prsu.

NIKON_3

 

 

 

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi