Komerční prezentace

Firma ZLINER s.r.o. se stala významným distributorem a prodejcem pneumatik

Firma ZLINER s.r.o. se stala významným distributorem a prodejcem pneumatik

K řadě svých stávajících aktivit přidala letos firma ZLINER taktéž velkoobchod s pneumatikami. Ta v omezenějším množství nabízela pneumatiky již dříve. Od 1. dubna 2021 však převzala obchodní aktivity významného distributora Handlopex CZ s.r.o. a velkoobchod s pneumatikami se stal pro ZLINER další z klíčových oblastí, na které se společnost zaměří.

Trhem s pneumatikami již před pár lety výrazně zatřásl nástup internetových prodejců, kteří zcela zásadně rozšířili sortiment pneumatik, snížili ceny a díky online prostředí umožnili jejich snadné srovnání s konkurencí. ZLINER vstupuje na silně konkurenční trh. Díky svému zázemí, zkušenostem a rozsáhlému klientskému portfoliu se okamžitě stal silnou konkurencí stávajícím prodejcům.

Z firmy ZLINER je nový distributor pneumatik Handlopex CZ pro Čechy a Vysočinu

Společnost obratem vybudovala velký a perfektně vybavený distribuční sklad v Praze, odkud pneumatiky putují k zákazníkům po celé republice. Koupit či vyzvednout se dají i na stávajících servisních místech ZLINER.

Sortiment pneumatik se zaměřuje na všechny typy vozů - osobní, nákladní, užitkové dodávky, samozřejmě na autobusy, ale i na zemědělské stroje. ZLINER převzal od Handlopex CZ desítky kvalitních značek, ale obratem k nim firma přidala i u nás tak oblíbené značky, jako jsou Continental, Matador, Barum, Semperit a Uniroyal.

Cílem firmy je nabízet kvalitní a bezpečné pneumatiky soukromým osobám, firmám i dopravním podnikům, vždy s důrazem na co nejlepší poměr cena/výkon. Velkoobchod s pneumatikami úspěšně běží a firma si zakládá na tom, aby se i v této obchodní oblasti mohla chlubit nejen skvělými výsledky, ale i vynikajícími vztahy se zákazníky.

Prodej pneumatik je opět spojen s dokonalým zákaznickým servisem. Firma má k dispozici vyškolený personál, který je schopen nabídnou vysoce kvalifikované poradenství. Současně si zakládá na plnění smluvených termínů dodávek. Jejím cílem je, aby se na velkoobchod s pneumatikami ZLINER mohli zákazníci vždy spolehnout.

ZLINER je už nyní významným dodavatelem náhradních dílů

Pro společnost ZLINER bylo rozšíření o velkoobchod s pneumatikami jen dalším logickým krokem k poskytnutí ještě komplexnějšího sortimentu a služeb stávajícím zákazníkům, ale i k rozšíření zákaznického portfolia. Firma se specializuje na dodávky náhradních dílů všech kategorií, a to jak pro autobusy, které nabízí a servisuje, tak pro další vozidla. Pneumatiky i součástky nabízí soukromým osobám i firmám ve svých pobočkách, ale též online v dobře zavedeném e-shopu.

ZLINER oslaví 70leté výročí

Původně, pod názvem ČSAO n. p. Gottwaldov, fungovala firma již od roku 1952. Společnost prošla transformací, změnili se majitelé i název. Dnes jde o moderní rodinný podnik, který je partnerem firem a dopravních podniků v oblasti autobusové přepravy, ale nejen v ní. Pole působnosti společnosti je mnohem širší.

ZLINER se již 70 let orientuje na služby v oblasti autobusové dopravy, a i dnes patří mezi nejvýznamnější prodejce autobusů. Nabízí prodej nových autobusů IVECO, ale je rovněž výhradním dovozcem slovenských midibusů společnosti ROŠERO. Pro své zákazníky a autobusové přepravce nabízí autorizované servisní služby (včetně pískovny a lakovny) i dodává náhradní díly. Velkoobchod s pneumatikami je další službou, která ještě více rozšíří stávající portfolio firmy.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi