Komerční prezentace

Do České republiky přichází oblíbený internetový obchod s příslušenstvím pro mobily – gizzmo.cz.

Do České republiky přichází oblíbený internetový obchod s příslušenstvím pro mobily – gizzmo.cz.

Zavedený evropský poskytovatel špičkových krytů a pouzder pro telefony , ochranných fólií na displej, vybavení pro nabíjení přenosných baterií a dalšího příslušenství už přesvědčil přes 150 000 spokojených zákazníků v Evropě.

Gizzmo.cz zákazníky nadchne především ověřenou kvalitou zboží (výběr z více než 20 000 artiklů pro 500 zařízení včetně premium obchodních značek na ochranu telefonů Caseology, Ringke a Spigen), bezpečným nakupováním (společnost má označení Certified Shop in EMOTA, European Trust Mark), rychlým doručením (sklady a jedinečné obchody s digitálním konceptem společnosti jsou rozseté po větších místech v Evropě, což umožňuje doručení obvykle dříve než za 24 hodin) a 44denní zárukou spokojenosti umožňující výměnu zboží, resp. vrácení peněz. V případě dalších dotazů je vám k dispozici profesionální tým podpory, který se postará o vaše přání.

Do České republiky přichází oblíbený internetový obchod s příslušenstvím pro mobily - gizzmo.cz.

Jedinečná je také kategorizace výrobků v internetovém obchodě, která je vytvořena na základě více než 20 000 předchozích hodnocení jiných uživatelů. Zaměstnanci společnosti nacházející se v zemích výrobců zajišťují, aby se na internetovou stránku dostaly výhradně špičkové produkty. Pro každé zařízení detailně přezkoumávají 50 nejlépe hodnocených produktů za poslední tři měsíce. Vybrané produkty dodatečně testuje tým gizzmo.cz a na základě obdržených informací o momentálním výběru zařadí 4 výrobky z každé kategorie pro každé zařízení, jež zvítězily nad konkurencí. Při vstupu na internetovou stranu vás tedy čeká jen nejlepší nabídka pro vaše zařízení - přesvědčte se sami!

Spotřebitelé i odborná komise v minulých třech letech společnost už pětkrát vybrali za obchodníka roku (ve Slovinsku a Chorvatsku). Chlubí se také více než deseti cenami z různých oblastí a přes 100 000 sledujících na sociálních sítích. Podívejte se na profil na Facebooku, Twitteru, Instagramu či Snapchatu - všude vás čeká spousta praktických informací, aktuálních novinek z oblasti mobilního telefonování a reklamních výhod.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi