Komerční prezentace

Covid-19: Rekonvalescenční pobyt v lázních

Kdo neprodělal Covid-19, jako by ani nebyl. Nemocných s koronavirem přibývá, proto i lázně rozšířily svoji péči o takto postižené. Někdo snesl nemoc lépe, jiný hůře. V každém případě jde stále o virus, který zasáhl tělo, a podle toho by se mělo přistupovat i rekonvalescenci. Ve Františkových Lázních vám ji poskytnou na míru.

Covid-19 - lázně

I když vám nic nebylo, zdání může klamat. Koronavirus, Covid-19 či SARS-CoV-2. Zdravotní strašák dneška. Nová nemoc, o které nevíme, proto ani netušíme, jaké následky může zanechat. Nevíme, jestli po oznámení, že jsme zdraví, si v sobě neneseme nějaké následky. Koronavirus zatěžkává dýchací cesty, ovlivní srdce, někdy se objeví i neurologické a psychické problémy. Někteří lidé, kteří jsou oficiálně uzdraveni, stále bojují se ztrátou čichu i únavou. Je tedy třeba, aby na řadu přišla lázeňská péče. Ji připravili františkolázeňští lékaři. Můžete si tak užít speciální pobyt s procedurami, jež cílí přímo na post-covidový syndrom. Navíc celkově se vám posílí imunita a hlavně si odpočinete.

Koronavirus - rekonvalescence

Františkovy Lázně nabízí řadu procedur, které jsou přímo zacílené na následky koronaviru. Celkem 18 programů vás vrátí zpět do života. Můžete se těšit na oxygenoterapie, inhalace minerálních pramenů, dechovou gymnastiku, lymfodrenáže, suché uhličité obálky, solné jeskyně či podpůrné vitaminové terapie. Součástí jsou samozřejmě i pečlivá lékařská vyšetření a konzultace s odborníky. V době, kdy o této nemoci nevíme zdaleka vše, není radno něco uspěchat, což se nedoporučuje ani u chřipky. Proto využijte nabídky jedinečného programu na post-covidovou péči. Budete nejen ošetřováni, ale i hýčkáni na duši. Udělejte si volno a nechte se unášet jedinečnou atmosférou lázní, kde vás obejme přátelský duch, obklopí dokonalá příroda a dostane se vám nejlepší profesionální péče.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi