Komerční prezentace

Čistota půl zdraví

Čistota půl zdraví

Neopomenout vyčistit a sterilizovat dětské nádobí je jedním z alfa a omega kroků ke zdraví dítěte. Elektrický parní sterilizátor BBS 3010  od Bayby vám zaručí naprostou čistotu dětských kojeneckých lahví, a to především díky svému 9minutovému cyklu, za který je schopný vysterilizovat až 6 kojeneckých lahví jakéhokoliv typu.

Skladný a výkonný pomocník

Máte strach, že se vám sterilizátor nikam nevejde? U BBS 3010 se tímto problémem nemusíte zabývat, je velmi skladný a do vnitřního stojánku umístěného v těle stabilizátoru jednoduše vložíte až 6 kojeneckých lahví. Chcete-li mít čistotu kolem vašeho novorozeného miminka zcela podchycenou, oceníte možnost sterilizace kojeneckého příslušenství. Sterilizátor je schopen posléze pojmout 4 lahve i s příslušenstvím. 

Čistota půl zdraví

Jednoduché ovládání

Spuštění zvládnete levou zadní. Sterilizátor se ovládá jedním tlačítkem, které po stlačení rozsvítí LED diodu indikující proces sterilizace trvající velmi krátkou dobu, a to pouhých 9 minut. Na konec procesu nemusíte netrpělivě čekat. Po dokončení se přístroj automaticky vypne.

Čistota půl zdraví

Praktické příslušenství

Protože sterilizátor umožňuje kompletní a rychlé odstranění bakterií vysokoteplotní párou, může být někdy problém, po skončení procesu, příslušenství vyjmout. V balení tak kromě přístroje naleznete praktické plastové kleště, které slouží právě k vyndání horkých lahví či dudlíků. A abyste si nelámali hlavu s množstvím vody, která má být pro sterilizaci doplněna, použijete šikovnou odměrku, která je součástí balení.

Čistota půl zdraví





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi