Komerční prezentace

Chcete ušetřit peníze při nákupech? Nakupujte v About You

Chcete ušetřit peníze při nákupech? Nakupujte v About You

Určitě ani vás neminula zpráva o otevření e-shopu s trendy oblečením kvalitních značek. Mnohé osobnosti showbyznysu se staly jeho tvářemi a reklamy na tento e-shop doslova zaplnily média. Najdete zde dokonce značky, které dosud nebylo možné dostat. Online fashion store About You je zde. A spolu s ním nejen desítky světoznámých značek, ale i stovky originálních kousků. Ale proč bychom měli nakupovat právě zde?

Vše začalo vizí

About You je jednou z nejrychleji rostoucích společností elektronického obchodu v Evropě. Jejich ambicí je spojit na první pohled rozdílné cesty módy a technologie a pozvednout obyčejný nákup v e-shopu na inspirativní a dokonalý zážitek. To je důvod, proč byl vytvořen módní internetový obchod About You. Záměrem je, aby tento e-shop byl místem, kde lidé mohou objevovat sami sebe a prohlubovat svou vášeň k módě, která skutečně dokonale sedí k jejich osobnosti.

Desítky značek pod jednou střechou

Pokud jste už i vy unavený z proklikávat e-shopy, které jsou zaměřeny pouze na pár značek, pak je módní e-shop to pravé pro vás. Najdete zde desítky známých značek za opravdu přijatelné ceny. Calvin Klein, GAP, Tommy Hilfiger, Vero Moda a mnoho mnoho dalších. Kousky těchto značek mohou naplnit i váš šatník. A nemusí vás to zruinovat. Stačí sledovat slevové kódy a získat ještě výhodnější vaše vysněné džíny, kabát, svetr či kabelku. Aboutyou sleva jistě potěší každého.

Kromě mnoha světových značek má online fashion store About You i své vlastní módní značky - ABOUT YOU a Edited. Pod těmito značkami najdete originální kousky od lehce nositelného, jednoduchého stylu na každý den až po módu pro ty nejnáročnější. Díky svému modernímu vzhledu a současným trendovým lookem představuje značka Edited jedinečnou kombinaci oblečení, obuvi a doplňků pro všechny ženy nadšené pro módu. Tato značka vyniká inspirativními a trendově zaměřenými kousky, které v sobě nesou kombinaci moderních střihů, potisků a kvalitních materiálů. A samozřejmě to vše za přijatelnou cenu.

Doručení a vrácení zboží zdarma

Na to, abyste získali dopravu zdarma, nejste nijak limitován objednávkou ve stanovené výši. Lhůta dodání produktů, které jsou na skladě, je 2 až 6 pracovních dnů. Momentálně je možné doručit zboží v rámci Slovenska, České republiky, Německa, Rakouska, Holandska, Belgie, Švýcarska, Polska a Maďarska.

Pokud doručené zboží není v pořádku, můžete ho bezplatně vrátit zpět. Je třeba uvést důvod, pro který daný kousek vracíte. Hned, jak bude vrácena položka zkontrolována, vám budou vráceny peníze. Peníze vám vrátí vždy stejným způsobem, který jste si zvolili jako způsob platby. Pokud jste platili dobírkou, je třeba zadat své bankovní údaje, aby vám mohly být finanční prostředky vráceny. Další fantastickou výhodou je dlouhá lhůta vrácení zboží, a to až 100 dní.

S About You udržíte krok s módou

Newsletter About You vás bude pravidelně informovat o aktuálních akcích, jakož i novinkách z módního světa. Pokud se přihlásíte k odběru bezplatného newsletteru, neobejdou vás informace o nových produktech a trendech, slevových kuponech a akcích a samozřejmě o aktuálních výprodejích.

Zapomeňte na nekonečné klikání v předražených a přeplněných e-shopech. Vypadat dokonale a stylově nebylo nikdy jednodušší. Klikněte na Aboutyou.cz již dnes a oživte váš šatník trendy outfitem. Už o pár dní můžete zazářit v krásných značkových kouscích, nepřehlédnutelných střizích, vzorech a barvách.

 





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi