Komerční prezentace

Charitativní CD HIT ZA HITEM

Charitativní CD HIT ZA HITEM

Hitrádia v minulém roce vydala charitativní CD HIT ZA HITEM na podporu pacientskému sdružení Lymfom Help. CD se dočkalo obrovského úspěchu,bylo za deset dní vyprodáno a získalo tak platinovou desku. Proto se síť Hitrádií, patřících do skupiny MEDIA BOHEMIA, rozhodla pokračovat v tomto projektu i letos.

O co se vlastně jedná? Hitrádia opět připravila sestavu největších a nejúspěšnějších hitů poslední doby. CD HIT ZA HITEM vyšlo 25.listopadu, kdy album přímo ve vysílání společně představili a pokřtili Igor Timko a Ewa Farna.

Charitativní CD HIT ZA HITEM

Hitrádia tedy stejně jako v loňském roce opět oslovila moderátora Hitparády a zpěváka skupiny No Name Igora Timka a hledala k němu další pěveckou osobnost. Minulý rok tomuto charitativnímu CD propůjčil svou tvář zpěvák skupiny Chinaski Michal Malátný. Letos tedy bylo záměrem postavit vedle Igora ženu. Této role se tedy nyní zhostila zpěvačka a porotkyně soutěže Česko - Slovenská Superstar Ewa Farna.

Oba hlavní aktéři se navíc setkali ve fotoateliéru Sáry Saudkové, aby nafotili sérii unikátních fotek pro podporu tohoto CD.

Cena CD bude i letos pouhých 50 Kč a výtěžek prodeje bude věnován stejně jako v minulém roce pacientskému sdružení Lymfom Help.

Charitativní CD HIT ZA HITEM      Charitativní CD HIT ZA HITEM

Pacientské sdružení Lymfom help již od roku 2005 pomáhá, sdružuje a poskytuje rady pacientům s maligním lymfomem. Společně s lékaři tedy usiluje o vytvoření komplexní podpůrné péče pro tyto pacienty.

Výtěžek z prodeje CD HIT ZA HITEM tedy bude využit na podporu pacientů s maligním lymfomem, kteří se po těžké onkologické léčbě vrací zpět do běžného života. Více informací připravujeme na www.hitradio.cz.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi