Komerční prezentace

Blíží se ekonomická krize? Zvyšte svou hodnotu na pracovním trhu

Blíží se ekonomická krize? Zvyšte svou hodnotu na pracovním trhu

Pandemie koronaviru nás na jaře zasáhla prakticky ze dne na den. Už to vypadalo, že se blýská na lepší časy, nyní je ale situace snad ještě vážnější. A ekonomové varují, že jsme ještě naplno nepocítili ani dopady první vlny. Schyluje se ke krizi? Jak se co nejlépe připravit na nedostatek pracovních příležitostí? Zajistěte si budoucnost s titulem MBA.

Ekonomové i široká veřejnost se dnes už shodnou - dopady koronavirové pandemie na ekonomiku budou bolestivé. Jak se tedy připravit na vyšší úroveň nezaměstnanosti a silnější konkurenční prostředí?

Dobrou volbou je zvýšit svou hodnotu na trhu práce. Neustále se vzdělávejte - ale v těch "správných" oblastech. Pokud na sobě chcete efektivně pracovat, určitě by vám nemělo uniknout studium MBA neboli Master of Business Administration.

Studium pro profesionály

MBA studium je zaměřeno na manažerské dovednosti, a nejen na západě je tento neakademický titul považován za jakýsi standard pro vrcholové manažery a obchodníky. Nabyté znalosti ale uplatní prakticky kdokoli, kdo míří na korporátní nebo administrativní pozice.

U nás tuto formu studia nabízí například pražská Cambridge Business School. Její MBA programy jsou postaveny na znalostech a zkušenostech předních profesionálů v jednotlivých oborech managementu a zvláštní důraz je potom kladen právě na praktické použití získaných informací.

Studenti se setkávají pouze čtyřikrát do roka

Celý program je rozložen pouze na dobu jednoho roku a účastníci se během něj fyzicky sejdou pouze čtyřikrát. Zbytek výuky probíhá ve formě samostudia. Dostanete online přístup ke všem materiálům a samozřejmě můžete kdykoli konzultovat i s jednotlivými vyučujícími.

Na Cambridge Business School si můžete vybrat ze 14 studijních programů. Všechny krom jednoho probíhají v češtině, vítáni jsou ale i zájemci ze Slovenska.

Za všechny studijní programy můžeme jmenovat například Sales management, který je zaměřen na podnikovou strategii obchodu a řízení prodejních aktivit. Kromě komunikačních schopností si studenti osvojí také techniky public relations nebo znalosti právní legislativy.

Nechybí ale ani specializované programy, jako jsou Real Estate, Private Law nebo Management ve zdravotnictví.

Jste připraveni posunout svou kariéru zase o krok dále? Nový studijní cyklus začíná už na konci října.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi