Komerční prezentace

Barvy na vlasy: Jak vybrat tu, která vás rozzáří?

Barvy na vlasy: Jak vybrat tu, která vás rozzáří?

Podléhají mu muži i ženy, byť každý z jiných důvodu. Nová barva vlasů může zakrýt původní, která se vám moc nelíbí. Překryje šediny, je způsobem sebevyjádření. Změna barvy může zlepšit náladu a dodat sebejistotu. Je ale třeba mít na paměti, že naše vlasy jsou vystaveny každodennímu stresu a barvení je další zatěžkávací zkouška. Předtím, než vyzkoušíte novou barvu, je důležité vědět, čeho chcete docílit. A také, jakou barvu použijete.

Nejlepší výrobci barev na vlasy: Kterou značku vybrat?

V dnešní době kosmetický trh disponuje širokou nabídkou barev na vlasy různých značek. Mezi nimi najdeme barvy populárních značek, jako například Schwarzkopf, L'Oréal Paris, Estel, Matrix, Wella aj. 

Všechny tyto značky mají rozsáhlé zkušenosti v kosmetickém průmyslu, vlastní moderní vybavené laboratoře, kde je proces výroby přísně kontrolován, což zaručuje zákazníkům při používání produktů vynikající výsledek. 

Barvy na vlasy: Jak vybrat tu, která vás rozzáří?

Konzistence barev na vlasy

Obecně se rozlišují barvy ve formě krému, gelu a pěny. 

Krémová barva na vlasy má hustou konzistenci. Velmi pohodlně se s ní pracuje, protože se rovnoměrně aplikuje po celé délce a nestéká z vlasů.

Gelové barvy na vlasy na rozdíl od krémových nemají tak hustou konzistenci, proto během procesu barvení mohou z vlasů stékat. Proto se doporučuje mít po ruce sprchovou čepici a ručník. 

Pěnová barva na vlasy má velmi lehkou a příjemnou konzistenci. Taková barva se snadno nanáší, stačí ji aplikovat na vlasy a poté je vyčesat hřebenem s hustými zuby. Pěnová barva se snadno z vlasů vymývá, což je další výhodou její používání. 

Jakou barvu vybrat? 

  1. Pro krytí šedin a radikální změnu barvy se doporučují permanentní dlouhotrvající barvy. 
  1. Dodat vlasům bohatý lesk, změnit barvu o několik odstínů tmavší nebo světlejší, nebo dodat vlasům záři pomůže semi-permanentní barvy.  
  1. Odstínové šampony, balzámy, pěny a gely dobře zdůrazní již získaný odstín. Tyto přípravky budou ideální pro ty, kteří mají rádi experimentovat s barvením vlasů.  
  1. Přírodní barvy jsou schopny vlasy zpevnit, dodat jim hnědý, černý nebo zrzavý odstín. Tyto produkty můžete používat pouze v případě, že vlasy nebudete několik měsíců barvit syntetickými barvami.
  1. Pokud je vybraná barva blízká vašemu odstínu nebo o tón tmavší, zvolte přípravky s obsahem 3 % peroxidu vodíku.
  1. Barvy obsahující 6% a 9% roztok peroxidu vodíku, budou potřebovat ti, kteří chtějí zesvětlit vlasy až o několik tónů.
  1. Krémová barva je nejlepší pro pohodlné barvení vlasů v pohodlí domova.

Barvy na vlasy: Jak vybrat tu, která vás rozzáří?





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi